top of page

Cam Mouse Pad Kullanmak

Güncelleme tarihi: 18 Tem

eSpor endüstrisi her geçen gün yeni ürünler ile yeniden şekilleniyor. Oyuncular da hali ile yeni ürünlerin ne olduğunu anlamak ve yorumlamak istiyor. Sizlere bu yazımızda Cam Mouse Padlerimizin özellikleri ve bunun sonucunda faydalarından bahsedeceğiz.


Öncelikle Cam mouse padler sert yüzey Mouse Padler kategorisinde yer alan bir Mouse Pad çeşididir. Temel materyal olarak cam veya gorilla glass gibi temel yapı maddesi bulunur. Yüzeyi eSpor için özel işlenmiş Cam Mouse Padlerin neredeyse hepsi 'Speed' yani hızlı yüzey imkanı sunar.


Peki 'Speed' yüzey ne anlama geliyor ? Hızlı yüzey anlamına gelen 'Speed' yüzey mouse hareketleri için daha kaygan bir yüzey sağlar. Buda mouse hareketlerinizin daha seri ve hızlı olmasını sağlar. Hadi şimdi de bunun avantajlarına bakalım.

Beast eSpor'un geliştirdiği profesyonel , premium cam mouse pad
Beast eSpor HeadShot Serisi Cam Mouse Pad

Oyuncular uzun soluklu bilgisayar oyunlarında saatlerce bilek ve kol hareketi ile performans gösteriyor. Buda hali ile kaslarda yorulmalara veya bilek gibi bazı bölgelerde zedelenmelere sebep olabiliyor. Cam Mouse Padler'in hızlı yüzeyi sayesinde koldaki veya bilekteki yorgunluk en aza indirgenmiş oluyor. Ayrıca Cam Mouse Padler ile birlikte kullanılan Arm Sleeve 'Kol Bandı' ürünümüz de zedelenme ve bilekteki yıpranmaların önüne geçmesinin yanı sıra koldaki ter ile oluşan hızlanma hissini kaybediyor. Özetle Cam Mouse Padler FPS gibi yüksek ritim ile mouse hareketi gerektiren oyunlar için bire bir bir üründür.


Hızlı hareket = Daha hızlı reflex + Az yorgunluk hissi ile devamlı bir performans artışı sağlar.


Birde gelin ürünümüzü detaylı inceleyelim. Beast eSpor'un kendi üretimini yaptığı HeadShot Serisi Cam Mouse Padler 45x40 ve 87x40 boyutlarındadır. Kırılmaz Camdan üretilen ürünler özel yüzeyi ve altındaki premium logolu sünger yapısı sayesinde gaming masanıza premium ambiyans katacak!


Mouse Skate + Cam Mouse Pad


Mouse Skateler her türlü yüzeyde ( Kumaş, cam vb.) aşınma ile zamanla azalır ve deforme olur. Cam Mouse Padler' de skateler'in daha hızlı azaldığı ve deforme olduğu doğrudur. Fakat kendi geliştirdiğimiz mouse skatelerimiz deforme olmayı minimuma indirirken ayrıca Cam Mouse Padler' de daha iyi performans göstermenizi sağlar. Ek olarak Kumaş Mouse Pad'ler de de stok skatelere göre daha iyi performans gösterir.


Yıllarca Kullanım


Cam Mouse Pad ürünlerimizi yıllarca yıpranmadan ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Eskimeyen formu sayesinde sadece bir bez yardımı ile pırıl pırıl olur. Ayrıca üzerine sıvı dökülse bile kumaş mouse padlere göre temizliği de oldukta basittir. Eskimeyen Cam Mouse Padleriniz ile koleksiyon yapıp sıkıldıkça değiştirerek oynayabilirsiniz.


Evet size bu yazımızda Cam Mouse Pad ürünlerimizin genel bir tanımını yaptık. Farklı varyasyonları ve geliştirmeleri ile birlikte yeni ürünlerimiz gelmeye devam ediyor!


Takipte kalın!

gl-hf!

284 görüntüleme

Comments


bottom of page